Aktiviteter

13.05.2015 | Forskning

Oplæg om Teledialog til seminar om Mennesker og IT

Debatoplæg til seminar for forskere tilknyttet forskningsprogrammet Mennesker og IT på Aarhus Universitet. Oplægget er konceptuelt og udfordrer en instrumentel forståelse af såvel IT som forskningsmetoder.

10.03.2015 | Forskning

Notat om foreløbige erfaringer i projekt Teledialog

Tirsdag d. 20. januar 2015 afholdte projekt Teledialog workshop for socialrådgivere og andre ansatte fra de deltagende kommuner på Moesgaard Museum i Aarhus. Forskergruppen har efterfølgende udarbejdet et notat, der fastholder de centrale temaer, der blev bragt til orde under workshoppen.

30.01.2015 | Forskning

Teledialog bliver del af helhedsorienterede indsatser for udsatte familier i Silkeborg

Teledialog bliver del af et forsøg med helhedsorienterede indsatserfor udsatte familier i Silkeborg Kommune. Projektet skal sikre, at ressourcerne samles omkring familiernes behov og skabe en mere sammenhængende og enkel koordinering på tværs af de systemer, der hjælper familiemedlemmerne. Konkret deltager 2 case managers og 4 familier i udvikling…

19.12.2014 | Talentudvikling

Teledialog tilbyder talentforløb i social-it

19.12.2014 | Forskning

Workshop for deltagende kommuner tirsdag d. 20. januar 2015

Information og program for fælles workshop for medarbejdere fra deltagende kommuner i Teledialog.

09.12.2014 | Forskning

Teledialog drager erfaringer fra projekt Virtuel Bostøtte

Som led i vores erfaringsindsamling laver vi interview og indsamler dokumenter med projekt Virtuel Bostøtte i Aarhus Kommune.

20.11.2014 | Forskning

Teledialog besøger Familiedialog

Som led i en større erfaringsindsamling omkring social it i Danmark besøger vi projekt Familiedialog i Helsingør Kommune. Erfaringer fra familiedialog og en række andre projekter skal dels informere vores forskning og dels fastholdes i et selvstændigt notat, som bliver rundsendt til Teledialog-kommunerne og offentliggjort på teledialog.au.dk.

19.11.2014 | Forskning

Opfølgningsdag i Herning Kommune

Rådgiverne i Herning har efterhånden god erfaring med at bruge Teledialog, hvilket vi skal lære mere om igennem en hel dag med opfølgende interviews og samtaler.

13.11.2014 | Forskning

Teledialog præsenteres på Big Data konferencen

Teledialog præsenteres på 'Big Data - Big Impacts' konferencen på Aarhus Universitet. Selvom Teledialog ikke er Big Data, så er der faktisk en del problematikker omkring at skabe relevans i store mængder forskelligartet data, hvor erfaringer fra Teledialog er interessante for en bredere diskussion. Læs mere her:…

Viser resultater 21 til 30 ud af 63

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 Næste